Congrés

Durant l'estiu del 2011 vam realitzar amb èxit per 25è any consecutiu l'estada Elite Jove. Sent fidels als seus objectius inicials, ens sentim orgullosos de ser una associació sense ànim de lucre que realitza activitats bolcades en la formació tant de jugadors amb projecció com d'entrenadors.

Aquesta dilatada tasca ve marcada per totes les persones que en algun moment han sumat esforços. En aquest recorregut han participat molts jugadors que han arribat a jugar en les diverses categories professionals (NBA, ACB, LEB i altres lligues europees) i, alhora, entrenadors i col·laboradors que són referència tant a nivell nacional com internacional. La participació de cada un d'ells ha estat clau per situar Elite Jove com un campus referent a nivell tècnic dins l'àmbit de la formació.

Sent conscients que el campus és una eina d'aprenentatge per a tots els entrenadors i col·laboradors que participen, volem potenciar aquesta vessant que per nosaltres és tan important.
És per això que volem celebrar-ho amb una activitat molt especial a l'altura del que creiem que Elitejove es mereix.

Els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre volem dur a terme, a la Ciutat de Barcelona, un congrés de bàsquet de formació interdisciplinari on es realitzaran diversos clínics, xerrades, conferències, taules rodones i activitats commemoratives. Totes aquestes sessions es desenvoluparan amb els entrenadors i col · laboradors que estan lligats professionalment al nostre esport i que, al llarg dels nostres 25 anys d'història, han lluitat per que la nostra tasca fos possible.
Jou Marimón
President de A.B. Elitejove