Fòrum d'entrenadors

L'Associació de Bàsquet Elite Jove es caracteritza per treballar per l'evolució dels jugadors i els entrenadors de les etapes de formació, fet que ens porta a plantejar la inclusió en aquest congrés d'una activitat on tots els entrenadors assistents puguin sentir l'essència de la nostra Associació i participar, com un més, del ric procés d'aprenentatge que es dóna gràcies a l'intercanvi entre tècnics.
 
Així neix el FÒRUM D'ENTRENADORS, tres dies on, dividits en grups de treball i coordinats per un entrenador amb dilatada experiència en categories de formació, desenvoluparem un guió sobre diferents temàtiques de capital importància per al desenvolupament de la nostra activitat esportiva en el bàsquet en les etapes INFANTIL-CADET-JUNIOR.
 
La dinàmica de les sessions seguirà un procés metodològic preestablert on en primer lloc l'entrenador que dirigeix la dinàmica realitzarà una breu exposició, a continuació es treballarà sobre aquest punt en grups encara més reduïts i, a continuació s'exposaran per part dels respectius grups seves aportacions i conclusions, generant així un petit debat per a cada punt del guió. Aquest procediment se seguirà amb tots els punts del guió intentant arribar a cobrir la major part possible del treball de cada dia.
 
Recordeu que l'objectiu del FÒRUM és fomentar l'intercanvi, la participació i l'aportació de coneixements i experiències de tots els participants amb el handicap temporal que això comporta. Al seu torn, des de l'organització pensem que aquesta activitat resumeix molt fidelment la naturalesa del que significa ELITE JOVE.
 
Atentament,
L'equip de treball FORUM ELITE JOVE
 
CONCLUSIONS ARRIBADES PEL GRUP D'ENTRENADORS: ENLLAÇ