Estades Anteriors

Estades de tecnificació

Quan van començar?
Les nostres Estades d'estiu s'iniciaren l'any 1987 amb un únic torn format per 40 jugadors i 8 entrenadors. L'any 1989 ja vàrem ser 80 jugadors i 15 entrenadors dividits en dos torns. Actualment organitzem un mínim de tres torns, adequats a les diferents e dats formatives, infantils, cadets i uniors, essent actualment la participació total de 225 jugadors i 60 entrenadors. Objectiu La idea bàsica de les Estades es reunir un nombre determinat de joves jugadors de bon nivell i de tècnics especialitzats en aquestes categories per desenvolupar junts un programa intensiu de millora tècnica i tàctica.

Organització

Malgrat el caire eminentment amateur d'Elitejove, comptem amb l'assistència d'un gran nombre de tècnics a cadaedició (proporció de 4 jugadors per entrenador). Els tècnics seleccionats preparen, abans de començar l'Estada, un programa sobre un aspecte tècnic/tàctic específic que es desenvolupament diferents grups de treball alhora que s'incideix en la millora dels fonaments individuals dels jugadors participants.

Diàriament es realitzen 2 o 3 sessions d'entrenament adequades a les característiques i edats dels jugadors participants i també
durant tota la setmana es celebren diverses competicions individuals i col·lectives acuradament organitzades. Aquest sistema permet al participant compartir experiències amb jugadors i entrenadors de nivell reconegut, i ofereix l'oportunitat de nous contactes en el bàsquet de formació.

Als seguents documents podreu veure els resums de les diferents Estades de EliteJove realitzats a partir de l'any 2005.