Història

La nostra història
Des de fa 25 anys, l'Estada Elitejove es dirigeix a jugadors de bàsquet amb un bon nivell tècnic oferint un treball intensiu de perfeccionament a l'estiu.
Durant tots aquests anys, l'excel·lent acceptació dins l'àmbit del bàsquet formatiu (fa temps que se'ns considera un dels millors "campus" de tecnificació d'Europa), ens ha portat a limitar les places de cada torn a 72 jugadors dels 12 als 18 anys en grups totalment diferenciats.
La nostra Associació, A.B. Elitejove, és totalment independent, el que ens permet ser molt selectius a l'hora de convidar i acceptar els jugadors. Ens basem exclusivament en la seva qualitat i predisposició i, en poder oferir la inscripció a un estricte preu de cost, ens diferenciem clarament dels altres "campus", tant dels comercials com dels federatius o de clubs.
L'altre aspecte en què tenim especial cura és de que l'alimentació dels participants estigui adequada a l'important desgast físic a què estan sotmesos els jugadors.
D'aquesta manera aconseguim captar un grup de jugadors de nivell alt, de característiques molt homogènies i que provenen de les millors escoles i equips del país i fins i tot de l'estranger. (Més de 200 participants en Elitejove han arribat a competir en les lligues professionals NBA, ACB i LEB).
Cal tenir en compte que tots els tècnics (entrenadors, fisioterapeutes i preparadors físics), que col·laboren en l'Estada ho fan de forma totalment desinteressada.