Qui Som

Som una Associació Esportiva que agrupa un conjunt d'entrenadors de Bàsquet dedicats preferentment a la formació de joves jugadors. També tenim entre nosaltres, altres tècnics vinculats amb l'esport, (preparadors físics, fisioterapeutes, metges, etc.) Que ens donen el seu suport. 
La finalitat primordial d'Elitejove es el foment i la pràctica del Bàsquet en la seva vessant formativa. Encara que portem a terme diferents activitats tècniques durant tot l'any, tenim com a màxim exponent la celebració anual de la nostra Estada de tecnificació.
Se'ns considera una de les millors iniciatives d'Europa en campus de millora tècnica, ja que som els únics dins de l'estat que oferim als jugadors i entrenadors joves una qualitat contrastada a estricte preu de cost, això fa que, per raons de selecció, haguem dedesestimar sovint moltes peticions.

Estades de tecnificació Quan van començar?
Les nostres Estades d'estiu s'iniciaren l'any 1987 amb un únic torn format per 40 jugadors i 8 entrenadors. L'any 1989 ja vàrem ser 80 jugadors i 15 entrenadors dividits en dos torns. Actualment organitzem un mínim de tres torns, adequats a les diferents edats formatives, infantils, cadets i juniors, essent actualment la participació total de 225 jugadors i 60 entrenadors. Objectiu La idea bàsica de les Estades es reunir un nombre determinat de joves jugadors de bon nivell i de tècnics especialitzats en aquestes categories per desenvolupar junts un programa intensiu de millora tècnica i tàctica. Organització Malgrat el caire eminentment amateur d'Elitejove, comptem amb l'assistència d'un gran nombre de tècnics a cada edició (proporció de 4 jugadors per entrenador). Els tècnics seleccionats preparen, abans de començar l'Estada, un programa sobre un aspecte tècnic/tàctic específic que es desenvolupa en diferents grups de treball alhora que s'incideix en la millora dels fonaments individuals dels jugadors participants.
Diàriament es realitzen 2 o 3 sessions d'entrenament adequades a les característiques i edats dels jugadors participants i també durant tota la setmana es celebren diverses competicions individuals i col·lectives acuradament organitzades. Aquest sistema permet al participant compartir experiències amb jugadors i entrenadors de nivell reconegut, i ofereix l'oportunitat de nous contactes en el bàsquet de formació.

 
Dades de l'Associació
Associació Bàsquet Elitejove G-60573482 Passeig Pau Casals, 13 08295 - Sant Vicenç de Castellet (Barcelona) Inscrita en el Registre d'Entitats Esportives de la Direcció General de l'Esport. Es regeix per la llei de l'Esport de Catalunya 13.04.1988